Obuolius nulupti, išimti sėklas ir stambiai supjaustyti. Kiaušinius suplakti su cukrumi. Sudėti nugesintą sodą ir išmaišyti. Suberti miltus ir sumaišyti iki vientisos masės (turi gautis labai tiršta masė, kad vos eitų pamaišyti). Kepimo formą ištepti aliejumi, supilti į ją tešlą ir sukaišioti obuolius. Kepti 180-200 laipsnių temperatūroje apie 40min. Ir greita, ir labai skanu! Skanaus!
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
1 kilogramas obuolių
5 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir stambiai supjaustyti. Kiaušinius suplakti su cukrumi. Sudėti nugesintą sodą ir išmaišyti. Suberti miltus ir sumaišyti iki vientisos masės (turi gautis labai tiršta masė, kad vos eitų pamaišyti). Kepimo formą ištepti aliejumi, supilti į ją tešlą ir sukaišioti obuolius. Kepti 180-200 laipsnių temperatūroje apie 40min. Ir greita, ir labai skanu! Skanaus!