INGREDIENTAI:
- 800 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas porų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Plonais žiedeliais supjaustyti porą. Susmulkinti grybus (irgi griežinėliais). Bulves pjaustyti griežinėliais.
Į kepimo formą dėti kiaulienos ar jautienos faršo, sumaišyto su prieskoniais, grybus, porus, bulves, apibarstyti prieskoniais ir aptepti majonezu.
Kepti 30-40 minučių 180° C orkaitėje.
Autorius: Skirma
INGREDIENTAI:
- 800 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas porų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Plonais žiedeliais supjaustyti porą. Susmulkinti grybus (irgi griežinėliais). Bulves pjaustyti griežinėliais.
Į kepimo formą dėti kiaulienos ar jautienos faršo, sumaišyto su prieskoniais, grybus, porus, bulves, apibarstyti prieskoniais ir aptepti majonezu.
Kepti 30-40 minučių 180° C orkaitėje.
Autorius: Skirma
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI