• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų (smulkintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų (dideli)
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 3 valgomieji šaukštai acto (raudonojo vyno)
  • šiek tiek druskos
  • 3 stiklinės sulčių (granatų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais.

    Gabaliukus užpilkite granatų sultimis, pilkite vyno acto, dėkite maltą česnaką, druskos, pipirų, pjaustytą svogūną. Palikite pasimarinuoti per nakt vėsioje vietoje.

    Kepti grilyje.

    Patiekti su salierais ir konservuotais vaisiais.

    Skanaus.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų (smulkintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų (dideli)
  • 2 kilogramai kiaulės prandinės
  • 3 valgomieji šaukštai acto (raudonojo vyno)
  • šiek tiek druskos
  • 3 stiklinės sulčių (granatų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais.

    Gabaliukus užpilkite granatų sultimis, pilkite vyno acto, dėkite maltą česnaką, druskos, pipirų, pjaustytą svogūną. Palikite pasimarinuoti per nakt vėsioje vietoje.

    Kepti grilyje.

    Patiekti su salierais ir konservuotais vaisiais.

    Skanaus.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų