INGREDIENTAI:
- 80 gramų artišokų (marinuoti, pjaustyti)
- 150 gramų pomidorų pastos (vyšniniai, pjaustyti)
- 40 gramų svogūnų (raudonieji, pjaustyti)
- 40 gramų alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto (balzamiko)
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas prieskonių (mėsos, Santa Maria su čiobreliais)
- 40 gramų gražgarsčių (lapeliai)
- 400 gramų kumpio (vištienos)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite aliejų su prieskoniu mišiniu ir ištepkite juo vištienos kumpį.Palikite pastovėti apie 20 min.
Vištieną suverkite ant medinių iešmelių ir kepkite orkaitėje 185˚C temperatūroje apie 12 min.
Patiekite vištienos iešmelius su gražgarstės salotomis, pomidorų skiltelėmis, marinuotais artišokais ir raudonaisiais svogūnais. Ant salotų užpilkite balzamiko acto ir aliejaus ar tzatziki padažo.
Autorius: Santa Maria
REKLAMA