Mėsą supjaustyti gabaliukais. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Nuskusti morką ir bulves, supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti du šaukštus aliejaus ir apkepinti mėsą. Įdėti svogūnus su česnaku, kepti dar kelias minutes. Apibarstyti druska, pipirais, kapotais žalumynais ir sudėti į kepimo indą. Su dviems šaukštais aliejaus apkepinti bulves ir morkas, sudėti prie mėsos. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, įpilti kelis šaukštus vandens ir patroškinti 10 min., tuomet sudėti į kepimo indą su kitais produktais. Išmaišyti. Jei reikia, įberti dar prieskonių. Apibarstyti smulkintu fetos sūriu, apšlakstyti aliejumi ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę. Kepti 30 min. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
1 vienetas česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 kilogramas kopūstų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
400 gramų kiaulienos
150 gramų feta sūrio
šiek tiek druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti gabaliukais. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Nuskusti morką ir bulves, supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti du šaukštus aliejaus ir apkepinti mėsą. Įdėti svogūnus su česnaku, kepti dar kelias minutes. Apibarstyti druska, pipirais, kapotais žalumynais ir sudėti į kepimo indą. Su dviems šaukštais aliejaus apkepinti bulves ir morkas, sudėti prie mėsos. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, įpilti kelis šaukštus vandens ir patroškinti 10 min., tuomet sudėti į kepimo indą su kitais produktais. Išmaišyti. Jei reikia, įberti dar prieskonių. Apibarstyti smulkintu fetos sūriu, apšlakstyti aliejumi ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę. Kepti 30 min. Skanaus!