Paruošimo būdas: Nulupti baklažanus ir supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Įpjauti kiekvieną griežinėlį, kad gautųsi kaip kišenytė į kurią dėsimę po gabalėlį ,,Mocarellos'' ir kumpio.
Kiekvieną tokį jau paruotą kišeniuką įmerkiam į miltus, paskui kiaušinį ir trupinius, ir kepam iš abiejų pusių keptuvėje su aliejum, kol šiek tiek apskrus, paskui sudėti visus į skardą ar keptuvę ir 10-15 min palaikyti įkaitintoje orkaitėje. Gatavus šnicelius pašlaikstyti trupučiu citrinų sulčių ir pagražinti salotų lapais ir mažais pomidoriukais.
Skanaus ;)
Autorius: Tatjana
INGREDIENTAI:
1 vienetas baklažanų
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų kiaulienos kumpio (virtas)
šiek tiek druskos
200 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo būdas: Klerui: 3 kiaušiniai (suplakti su žiupsneliu druskos) 200 gr. miltų 200-300 gr. ,,trupinių''
Paruošimo būdas: Nulupti baklažanus ir supjaustyti 1 cm storio griežinėliais. Įpjauti kiekvieną griežinėlį, kad gautųsi kaip kišenytė į kurią dėsimę po gabalėlį ,,Mocarellos'' ir kumpio.
Kiekvieną tokį jau paruotą kišeniuką įmerkiam į miltus, paskui kiaušinį ir trupinius, ir kepam iš abiejų pusių keptuvėje su aliejum, kol šiek tiek apskrus, paskui sudėti visus į skardą ar keptuvę ir 10-15 min palaikyti įkaitintoje orkaitėje. Gatavus šnicelius pašlaikstyti trupučiu citrinų sulčių ir pagražinti salotų lapais ir mažais pomidoriukais.