Prieskoniai: krapai, česnakas, pipirai, lauro l. ir kt. pagal skonį.
Pirma kart agurkus užpilti tik vandeniu karštu, o antrą kart jau marinatu. Perspeju, jaučiamas truputį sūrumas, o ne rūgštelė. Čia jau kas mėgsta aštresnius. Bet šiaip neblogi.
Autorius: Ginte
INGREDIENTAI:
šiek tiek agurkų
3 stiklinės cukraus
2 stiklinės acto
3 litrai vandens
8 valgomieji šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prieskoniai: krapai, česnakas, pipirai, lauro l. ir kt. pagal skonį.
Pirma kart agurkus užpilti tik vandeniu karštu, o antrą kart jau marinatu. Perspeju, jaučiamas truputį sūrumas, o ne rūgštelė. Čia jau kas mėgsta aštresnius. Bet šiaip neblogi.