1. 500 g sluoksniuotos užšaldytos bemielės tešlos 2. 200 g šokoladinio riešutų kremo 3. 100 g smulkintų lazdynų riešutų (pagal skonį)
Atšildykite ir plačiai iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Sutepkite šokoladiniu kremu. Apibarstykite dalimi susmulkintų riešutų. Suvyniokite tešlą ir supjaustikyte riekėmis. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Ir kepkite kol gražiai parus apie 15min.
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jums reikeė:
1. 500 g sluoksniuotos užšaldytos bemielės tešlos 2. 200 g šokoladinio riešutų kremo 3. 100 g smulkintų lazdynų riešutų (pagal skonį)
Atšildykite ir plačiai iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Sutepkite šokoladiniu kremu. Apibarstykite dalimi susmulkintų riešutų. Suvyniokite tešlą ir supjaustikyte riekėmis. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Ir kepkite kol gražiai parus apie 15min.