INGREDIENTAI:
- šiek tiek apelsinų (keli gabaliukai žievelės)
- 1 vienetas cinamono (lazdelės)
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek muskato
- 750 mililitrų raudonojo vyno („Gluhwein“)
- 100 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus!
Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose:
http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje:
http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
Autorius: Čiop Čiop kursai