• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (keli gabaliukai žievelės)
  • 1 vienetas cinamono (lazdelės)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • 750 mililitrų raudonojo vyno („Gluhwein“)
  • 100 mililitrų vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus!


    Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose:
    http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje:
    http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Autorius: Čiop Čiop kursai

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (keli gabaliukai žievelės)
  • 1 vienetas cinamono (lazdelės)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • 750 mililitrų raudonojo vyno („Gluhwein“)
  • 100 mililitrų vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode maišant stipriai įkaitinkite visus prieskonius. Supilkite vandenį ir puodą nukelkite nuo kaitros, palikite keletui minučių atvėsti. Į vandens bei prieskonių mišinį supilkite vyną bei cukrų, viską po truputi kaitinkite, kol cukrus ištirps, o vynas pasidarys karštas. Neužvirkite. Pilkite į termosą, apsirenkite šiltai ir eikite į lauką su mylimuoju stebėti žvaigždžių. Skanaus!


    Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose:
    http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje:
    http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Autorius: Čiop Čiop kursai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų