Į keptuvę įpilame aliejaus ir pakepiname 1-2 minutes pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Bulves supjaustome kubeliais ir apibarstome paprika, druska ir pipirais. Bulves dedame į keptuvę ir supylę vandens verdame apie 15 minučių.
Autorius: Donata
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas paprikų (malta)
1 vienetas svogūnų
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į keptuvę įpilame aliejaus ir pakepiname 1-2 minutes pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Bulves supjaustome kubeliais ir apibarstome paprika, druska ir pipirais. Bulves dedame į keptuvę ir supylę vandens verdame apie 15 minučių.