• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lengvai paruošiamas ir itin gardus patiekalas, norintiems kažko naujo ir paprasto pietų stalui.

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai tortilijos
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų fermentinio sūrio
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • šiek tiek česnakinio padažo

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suberiame kiaulienos faršą į keptuvę, pagardiname prieskoniais, kai šiek tiek apkepa, suberiame supjaustytus svogūnus, česnaką ir papriką. Viską gerai apkepiname. Tuomet suberiame supjaustytą pomidorą šiek tiek apkepiname ir supilame pomidorų padažą. Patroškiname ir išjungiame.
  2. Kiekvieną tortiliją ištepame česnakiniu padažu ir ant kiekvienos padaliname apkepintą masę, suvyniojame ir išdėliojame į paruoštą kepimo formą.
  3. Tuomet įpilame šlakelį pieno į kepimo formą ir tortilijų viršų aptepame grietine, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dar galima ant sūrio šiek tiek užbarstyti universalių prieskonių mišinio.
  4. Paruoštą patiekalą dedame į įkaitintą 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 10-15 minučių. Skanaus!

Autorius: Andželika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų