• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių (nedidelės)
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai kmynų
  • šiek tiek krapų (švieži/džiovinti)
  • 5 vienetai vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 2 lašai sojos padažo
  • 2 stiklinės vandens
  • 1.5 valgomojo šaukšto druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek prieskonių (visokie)
  • 1.5 valgomojo šaukšto pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia paruokšite marinatą, kuriame marinuosite sparniukus. Į vandenį suberkite smulkintas 3 česnako skilteles, actą, druską, juoduosius pipirus, kmynus, kitus prieskonius. Šį marinatą užpilkite ant sparnelių ir palaikykite 0,5-3 dienas. Bulves nuskuskite ir supjaustykite į 4 dalis. Sudėkite į indą, užpilkite majonezo, pomidorų pastos, grietinės, druskos (pagal skonį), pipirų, kmynų truputį, smulkintų krapų, susmulkintą česnako skiltelę, įlašinkite sojos padažo ir išmaišykite, kad visos bulvės apsiteptų. Į skardą paklokite pergamentinio (kepimo) popieriaus, sudėkite bulves (taip, kad jos kuo mažiau liestūsi su popieriaus paviršiumi, nes prilips), ant bulvių - sparnelius. Kepkite orkaitėje uždengę folija 1 val. Po to nuimkite foliją ir toliau kepkite, kol bulvės ir sparneliai gražiai paruduos. Valgykite karštus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių (nedidelės)
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai kmynų
  • šiek tiek krapų (švieži/džiovinti)
  • 5 vienetai vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 2 lašai sojos padažo
  • 2 stiklinės vandens
  • 1.5 valgomojo šaukšto druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek prieskonių (visokie)
  • 1.5 valgomojo šaukšto pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia paruokšite marinatą, kuriame marinuosite sparniukus. Į vandenį suberkite smulkintas 3 česnako skilteles, actą, druską, juoduosius pipirus, kmynus, kitus prieskonius. Šį marinatą užpilkite ant sparnelių ir palaikykite 0,5-3 dienas. Bulves nuskuskite ir supjaustykite į 4 dalis. Sudėkite į indą, užpilkite majonezo, pomidorų pastos, grietinės, druskos (pagal skonį), pipirų, kmynų truputį, smulkintų krapų, susmulkintą česnako skiltelę, įlašinkite sojos padažo ir išmaišykite, kad visos bulvės apsiteptų. Į skardą paklokite pergamentinio (kepimo) popieriaus, sudėkite bulves (taip, kad jos kuo mažiau liestūsi su popieriaus paviršiumi, nes prilips), ant bulvių - sparnelius. Kepkite orkaitėje uždengę folija 1 val. Po to nuimkite foliją ir toliau kepkite, kol bulvės ir sparneliai gražiai paruduos. Valgykite karštus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų