• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apynių
  • 3 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)
  • 1 sauja kalendrų (kuokštelis)
  • 8 vienetai pomidorų pastos (maži)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1/3 stiklinės baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek cukinijos (šviežia, maža)
  • 1 valgomasis šaukštas adžikos (sausa)
  • 1.5 kilogramo vištienos kulšelių (kulšelių filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo kulšelių atskirti mėsą, supjaustyti. Taip pat supjaustyti griežinėliais cukinijas, į kelias dalis pjaustyti svogūnus.

    Viską dėti į indą, berti pomidorus.

    Sumaišome likusius produktus ir gauname marinatą. Juo užpilame mėsytę ir daržoves. Palaikome, bent keletą valandų, kad įsigertų marinatas.

    Pakaitomis veriame vištieną su marinuotomis daržovėmis.

Autorius: Saulė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apynių
  • 3 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)
  • 1 sauja kalendrų (kuokštelis)
  • 8 vienetai pomidorų pastos (maži)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1/3 stiklinės baltojo vyno (sausas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek cukinijos (šviežia, maža)
  • 1 valgomasis šaukštas adžikos (sausa)
  • 1.5 kilogramo vištienos kulšelių (kulšelių filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo kulšelių atskirti mėsą, supjaustyti. Taip pat supjaustyti griežinėliais cukinijas, į kelias dalis pjaustyti svogūnus.

    Viską dėti į indą, berti pomidorus.

    Sumaišome likusius produktus ir gauname marinatą. Juo užpilame mėsytę ir daržoves. Palaikome, bent keletą valandų, kad įsigertų marinatas.

    Pakaitomis veriame vištieną su marinuotomis daržovėmis.

Autorius: Saulė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų