INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis apynių
- 3 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)
- 1 sauja kalendrų (kuokštelis)
- 8 vienetai pomidorų pastos (maži)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1/3 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek cukinijos (šviežia, maža)
- 1 valgomasis šaukštas adžikos (sausa)
- 1.5 kilogramo vištienos kulšelių (kulšelių filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo kulšelių atskirti mėsą, supjaustyti. Taip pat supjaustyti griežinėliais cukinijas, į kelias dalis pjaustyti svogūnus.
Viską dėti į indą, berti pomidorus.
Sumaišome likusius produktus ir gauname marinatą. Juo užpilame mėsytę ir daržoves. Palaikome, bent keletą valandų, kad įsigertų marinatas.
Pakaitomis veriame vištieną su marinuotomis daržovėmis.
Autorius: Saulė
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis apynių
- 3 valgomieji šaukštai citrinų (sultys)
- 1 sauja kalendrų (kuokštelis)
- 8 vienetai pomidorų pastos (maži)
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1/3 stiklinės baltojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek cukinijos (šviežia, maža)
- 1 valgomasis šaukštas adžikos (sausa)
- 1.5 kilogramo vištienos kulšelių (kulšelių filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuo kulšelių atskirti mėsą, supjaustyti. Taip pat supjaustyti griežinėliais cukinijas, į kelias dalis pjaustyti svogūnus.
Viską dėti į indą, berti pomidorus.
Sumaišome likusius produktus ir gauname marinatą. Juo užpilame mėsytę ir daržoves. Palaikome, bent keletą valandų, kad įsigertų marinatas.
Pakaitomis veriame vištieną su marinuotomis daržovėmis.
Autorius: Saulė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI