Išvirkite makaronus. Morkas nuplaukite, dėkite virti neluptas. Kol verda makaronai ir morkos vištienos mėsą atskirkite nuo kauliukų. Mėsą, agurkus ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Dubenyje sumaišykite majonezą ir grietinę, pagardinkite padažą druska ir smulkintais krapais. Makaronus ištraukę iš katilo sukratykite į kiaurasamtį ir perpilkite šaltu vandeniu. Taip pat elkitės ir su morkomis. Morkas supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį šalia kitų produktų kartu su makaronais. Supilkite padažą ant smulkintų mišrainės produktų ir gerai išmaišykite. SKANAUS :)
Autorius: Urtė
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (marinuoti)
šiek tiek krapų (padažui)
2 vienetai morkų
1 vienetas vištienos blauzdelių (rūkytos)
2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
150 gramų majonezo (padažui)
300 gramų makaronų
šiek tiek druskos (padažui)
150 gramų grietinės (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite makaronus. Morkas nuplaukite, dėkite virti neluptas. Kol verda makaronai ir morkos vištienos mėsą atskirkite nuo kauliukų. Mėsą, agurkus ir kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Dubenyje sumaišykite majonezą ir grietinę, pagardinkite padažą druska ir smulkintais krapais. Makaronus ištraukę iš katilo sukratykite į kiaurasamtį ir perpilkite šaltu vandeniu. Taip pat elkitės ir su morkomis. Morkas supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį šalia kitų produktų kartu su makaronais. Supilkite padažą ant smulkintų mišrainės produktų ir gerai išmaišykite. SKANAUS :)