• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų jogurto (JO (aviečių ir melionų skonio))
  • 1 stiklinė pieno (kamb. temp. (nepilna stiklinė))
  • 1 pakelis želatinos (SODŽIAUS)
  • 1 pakelis sausainių (SELGA)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • šiek tiek trešnių (be kauliukų)
  • 1 pakelis sviesto (mažas pakelis)
  • 1 pakelis grietinėlės (sausa)
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti (kubeliai))
  • 0.5 vieneto citrinų (nutarkuota žievelė)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų jogurto (JO (aviečių ir melionų skonio))
  • 1 stiklinė pieno (kamb. temp. (nepilna stiklinė))
  • 1 pakelis želatinos (SODŽIAUS)
  • 1 pakelis sausainių (SELGA)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • šiek tiek trešnių (be kauliukų)
  • 1 pakelis sviesto (mažas pakelis)
  • 1 pakelis grietinėlės (sausa)
  • 1 skardinė ananasų (konservuoti (kubeliai))
  • 0.5 vieneto citrinų (nutarkuota žievelė)
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutrupinti sausainius ir išmaišyti su tirpintu sviestu bei medumi. Mase iškloti išardomą fortmą ir padėti į šaldytuvą.
  2. Želatiną užpilti pienu ir leisti išbrinkti. Tada, kaitinant neužvirus, ištirpinti granules. Pridėti cukraus. Atvėsinti. Paruoštą želatiną išplakti kartu su jogurtu bei tarkuota citrinos žieve. Jogurto masę supilti ant sausainių masės ir padėti į šaldytuvą sustingti.
  3. Pagal instrukciją ant pakelio pagaminti grietinėlę (naudojau sausą pakeliuose) ir ją uždėti ant sustingusio torto viršaus. Gražiai išdėlioti ananasų kubelius bei trešnes ar vyšnias (be kauliukų).

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų