Paimkite 3 desertinius indus ir dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės masės, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės.
Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po kelias konservuotas vyšnias.
Skanaus :)
Autorius: Angelė
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų
4 valgomieji šaukštai aviečių (šaldytos arba šviežios)
4 valgomieji šaukštai cukraus
15 vienetų vyšnių (konservuotos)
80 gramų grietinėlės (riebi arba liesa)
150 gramų pieniško šokolado (tarkuotas)
300 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę sumaišykite su grietinėle ir cukrumi. Smulkintuvu sutrinkite.
Paimkite 3 desertinius indus ir dėkite po šaukštą varškės masės, tada dėkite sluoksnį aviečių, vėl dėkite varškės masės, sluoksnį pjaustytų apelsinų, vėl varškės.
Viršų užbarstykite tarkuotu šokoladu ir uždėkite ant kiekvieno deserto po kelias konservuotas vyšnias.