INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų
- 1 česnakų (padažui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (padažui)
- 10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 0.5 vieneto salotų (iceberg)
- 1 vienetas vištos filė
- 100 mililitrų alyvuogių aliejaus (padažui)
- šiek tiek prieskonių (paukštienai)
- 1 arbatinis šaukštelis padažo (Vusterio, padažui)
- šiek tiek provanso žolelių (padažui)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos file supjaustyti gabalėliais ir pagardinus prieskoniais apkepinti su šlakeliu aliejaus. Iceberg salotas suplėšyti mažesniais gabalėliais, pomidoriukus perpjauti pusiau, agurkus supjaustyti kubeliais, suberti apkepintą vištieną. Padažui sumaišyti visus ingredientus, pagardinti SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir užpylus ant salotų išmaišyti. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKLAMA