INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis krienų (trinti)
- 1 arbatinis šaukštelis petražolių (smulkintos)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių (virtas)
- 2 vienetai silkių
- 5 vienetai pievagrybių
- 25 gramai grietinėlės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalykite ir supjaustykite pievagrybius. Susmulkinkite sovgūnus ir kiaušinį. Silkę išvalykite ir pamirkykite vandenyje 1 val. Sumaišykite pievagrybius, svogūną, kiaušinį, petražoles, pasūdykite, papipirinkite. Įdarykite silkę gauta mase.
Aliejų sumaišykite su krienais ir šį padažą supilkite ant dviejų folijos lapų. Ant lapų sudėkite po silkę ir sandariai susukite folgą kad neliktų atvirų vietų. Silkę kepkite 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 25 min.
REKLAMA