Nuo batono nupjauti galus, išimti minkštimą iš vidaus. Sumaišyti batono minkštimą su žuvies konservais, smulkintais kiaušiniais, pakeptais aliejuje svogūnais, minkštu sviestu ir kapotais žalumynais. Gauta mase įdaryti batoną ir padėti į šaldytuvą 2 val. Tada supjaustyti batoną riekėmis.
Autorius: Raimonda
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
3 vienetai kiaušinių (virti)
šiek tiek aliejaus
100 gramų sviesto
1 vienetas žuvies (konservuose, aliejuje)
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuo batono nupjauti galus, išimti minkštimą iš vidaus. Sumaišyti batono minkštimą su žuvies konservais, smulkintais kiaušiniais, pakeptais aliejuje svogūnais, minkštu sviestu ir kapotais žalumynais. Gauta mase įdaryti batoną ir padėti į šaldytuvą 2 val. Tada supjaustyti batoną riekėmis.