Čili pipirą smulkiai supjaustom, suberiam į puodą, užpilam daržovių sultiniu ir paverdam pipirą, kol pasidaro minkštas. O kol verda čili pipiras ant keptuvės pasikepinam faršą, kai baigia kepintis sudedam į puodą, kur verda pipiras, tada sudedam pomidorus, pupeles, paverdam, o kai baigia virti, tada subert tarkuotą sūrį. Beja, sūrį galite tarkuoti per burokinę tarką , taip skaniau.
Čili pipirą smulkiai supjaustom, suberiam į puodą, užpilam daržovių sultiniu ir paverdam pipirą, kol pasidaro minkštas. O kol verda čili pipiras ant keptuvės pasikepinam faršą, kai baigia kepintis sudedam į puodą, kur verda pipiras, tada sudedam pomidorus, pupeles, paverdam, o kai baigia virti, tada subert tarkuotą sūrį. Beja, sūrį galite tarkuoti per burokinę tarką , taip skaniau.