INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek morkų
- šiek tiek pastarnokų
- šiek tiek ropių
- šiek tiek rozmarino
- 250 mililitrų raudonojo vyno
- šiek tiek sultinio (vištienos)
- 1 vienetas ėrienos (ėriuko kulšnis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ėriuko kulšnį apkepti karštoj keptuvėj, kad labai gerai paruduotų.
Virti vyne ir sultinyje su prieskoninėm žolėm kokias 2-3 valandas ant labai lėtos ugnies (turi vos laikytis ant kaulo).
Daržoves nuskusti ir supjausčius kubeliais kept orkaitėje 150 laipsnių temperatūroje, pabarščius prieskoninėm žolėm.
Pastarnokų čipsams pastarnokus skusti bulvių skutekliu ir skutenas virti karštam aliejuj arba fritiūrinėje.
Autorius: Šarūnas dromdrom.com