• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 kilogramas ėrienos (nugarinė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ėrienos nugarinė supjaustoma kubeliais.
    Svogūnai supjaustomi griežinėliais.
    Mėsa apiberiama prieskoniais, sudedamas sutrintas česnakas, sudedami svogūnai ir užpilama citrinos sultimis. Išmaišoma.
    Mėsa marinuojama 5-6 valandas.
    Kepama griliuje ar ant laužo ugnies.

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 kilogramas ėrienos (nugarinė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ėrienos nugarinė supjaustoma kubeliais.
    Svogūnai supjaustomi griežinėliais.
    Mėsa apiberiama prieskoniais, sudedamas sutrintas česnakas, sudedami svogūnai ir užpilama citrinos sultimis. Išmaišoma.
    Mėsa marinuojama 5-6 valandas.
    Kepama griliuje ar ant laužo ugnies.

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų