• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 3 stiklinės kvietinių miltų (+ 2 šaukštai „Salsa Blanca“ padažui)
  • 1 vienetas tunų (konservuotas aliejuje, skardinė)
  • 1.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai mocarelos sūrio (smulkintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus viename dubenyje sumaišyti su maždaug 0,5 šaukštelio druskos, sudėti sviestą ir gautą išminkyti rankomis.
    Tuomet įdėti 1 kiaušinio trynį, maišant supilti 1 stiklinę pašildyto pieno ir minkyti tol, kol tešla tampa tąsi.
    Paruoštą tešlą iškočioti ir išspausti blynelius.
    Nuplauti papriką, išimti sėklas, supjaustyti didesniais kvadratėliais ir pakepinti keletą min. keptuvėje su aliejumi.
    „Salsa Blanca“ padažui supilti į nedidelį puodelį 0,5 stiklinės pieno, įmaišyti 2 šaukštus miltų ir maišant kaitinti virš vidutinės ugnies, kol padažas sutirštėja.
    Padažui sutirštėjus, nukelti jį nuo ugnies ir palikti maždaug 5 min., kad atvėstų.
    Viename subenyje sumaišyti nusunktą ir šakute sutrintą tuną, pakepintą papriką, pasigamintą padažą, mocarela sūrį, raudonėlį, druską bei pipirus.
    Susmulkinti kietai virtą ir nuluptą kiaušinį.
    Ant pasiruoštų tešlos blynelių dėti po šaukštelį pasigaminto įdaro, šiek tiek smulkinto virto kiaušinio ir perlenkus per pusę drėgnais pirštais sulipinti tešlos kraštus.
    Paruoštus pyragaičius galima patepti plaktu kiaušiniu ir tuomet kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
    Galima patiekti tiek šiltus, tiek šaltus.
    Skanaus.

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 3 stiklinės kvietinių miltų (+ 2 šaukštai „Salsa Blanca“ padažui)
  • 1 vienetas tunų (konservuotas aliejuje, skardinė)
  • 1.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai mocarelos sūrio (smulkintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus viename dubenyje sumaišyti su maždaug 0,5 šaukštelio druskos, sudėti sviestą ir gautą išminkyti rankomis.
    Tuomet įdėti 1 kiaušinio trynį, maišant supilti 1 stiklinę pašildyto pieno ir minkyti tol, kol tešla tampa tąsi.
    Paruoštą tešlą iškočioti ir išspausti blynelius.
    Nuplauti papriką, išimti sėklas, supjaustyti didesniais kvadratėliais ir pakepinti keletą min. keptuvėje su aliejumi.
    „Salsa Blanca“ padažui supilti į nedidelį puodelį 0,5 stiklinės pieno, įmaišyti 2 šaukštus miltų ir maišant kaitinti virš vidutinės ugnies, kol padažas sutirštėja.
    Padažui sutirštėjus, nukelti jį nuo ugnies ir palikti maždaug 5 min., kad atvėstų.
    Viename subenyje sumaišyti nusunktą ir šakute sutrintą tuną, pakepintą papriką, pasigamintą padažą, mocarela sūrį, raudonėlį, druską bei pipirus.
    Susmulkinti kietai virtą ir nuluptą kiaušinį.
    Ant pasiruoštų tešlos blynelių dėti po šaukštelį pasigaminto įdaro, šiek tiek smulkinto virto kiaušinio ir perlenkus per pusę drėgnais pirštais sulipinti tešlos kraštus.
    Paruoštus pyragaičius galima patepti plaktu kiaušiniu ir tuomet kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.
    Galima patiekti tiek šiltus, tiek šaltus.
    Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų