Kiaušinius su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakite iki putų. Atskirai sumaišykite ištirpintą sviestą su pienu ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Tada sudėkite citrinos žievelę. Sumaišykite miltus ir miltelius su druska. Ir galiausiai viską sudėkite į didelį indą ir gerai pamaišykite, kad neliktų gumuliukų. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. Jei turite keksiukų kepimo skardą, jums gausis dar geriau. Skanaus!
Autorius: Emi
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų (nutarkuota žievelė)
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
400 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakite iki putų. Atskirai sumaišykite ištirpintą sviestą su pienu ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Tada sudėkite citrinos žievelę. Sumaišykite miltus ir miltelius su druska. Ir galiausiai viską sudėkite į didelį indą ir gerai pamaišykite, kad neliktų gumuliukų. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. Jei turite keksiukų kepimo skardą, jums gausis dar geriau. Skanaus!