INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas greipfruktų
- 1 vienetas obuolių
- 3 vienetai salierų (stiebai)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 2 vienetai silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės (tiršta)
- 4 vienetai kininių kopūstų (lapai)
- 5 gramai sūris (parmezano)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę, sūrį ir obuolį supjaustyti kubeliais.
Salierą - griežinėliais, kininį kopūstą - šiaudeliais.
Užpilas: česnaką susmulkinti. Trynį ištrinti su garstyčiomis, grietine, citrinos sultimis ir trintu česnaku.
Nuo greipfruto skiltelių pašalinti odeles ir supjaustyti gabaliukais.
Viską sumaišyti ir užpilti užpilu.
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas greipfruktų
- 1 vienetas obuolių
- 3 vienetai salierų (stiebai)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 2 vienetai silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės (tiršta)
- 4 vienetai kininių kopūstų (lapai)
- 5 gramai sūris (parmezano)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę, sūrį ir obuolį supjaustyti kubeliais.
Salierą - griežinėliais, kininį kopūstą - šiaudeliais.
Užpilas: česnaką susmulkinti. Trynį ištrinti su garstyčiomis, grietine, citrinos sultimis ir trintu česnaku.
Nuo greipfruto skiltelių pašalinti odeles ir supjaustyti gabaliukais.
Viską sumaišyti ir užpilti užpilu.
Autorius: Rima
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI