šiek tiek prieskonių ("Kotanyni", "1000 salų salotų")
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avokadus reikia perpjauti, išimti kaulą ir išskobti, paliekant tokias geldeles. Krevetes, pjaustytą ananasą, susmulkintą avokadų minkštimą, prieskonius ir jogurtą sumaišyti ir gauta mase įdaryti avokadų geldeles. Pabarstyti žalumynais ir patiekti su skrudinta duona. Skanaus!
P.s Pagal skonį proporcijas galima keisti, taip pat tinka pridėti salotų lapų, porų. Tada porcijų gausis daugiau.
Autorius: gabriele
INGREDIENTAI:
100 vienetų ananasų (konservuoti)
2 vienetai avokadų (nedideli)
100 gramų jogurto (natūralus)
200 gramų krevečių be kevalo
šiek tiek prieskonių ("Kotanyni", "1000 salų salotų")
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avokadus reikia perpjauti, išimti kaulą ir išskobti, paliekant tokias geldeles. Krevetes, pjaustytą ananasą, susmulkintą avokadų minkštimą, prieskonius ir jogurtą sumaišyti ir gauta mase įdaryti avokadų geldeles. Pabarstyti žalumynais ir patiekti su skrudinta duona. Skanaus!
P.s Pagal skonį proporcijas galima keisti, taip pat tinka pridėti salotų lapų, porų. Tada porcijų gausis daugiau.