• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų (marinatui)
  • 1.5 kilogramo vištiena (petukai)
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai kivių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelių petukus gerai nuplaukite, pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį. Kivi ir svogūnus nulupkite, juos sumalkite ir šita mase užpilkite vištieną. Mėsą gerai išmaišykite. Padėkite šaltai 4 - 6 val. ( bet ne ilgiau). Kepkite kepsninėje.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų (marinatui)
  • 1.5 kilogramo vištiena (petukai)
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai kivių (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelių petukus gerai nuplaukite, pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį. Kivi ir svogūnus nulupkite, juos sumalkite ir šita mase užpilkite vištieną. Mėsą gerai išmaišykite. Padėkite šaltai 4 - 6 val. ( bet ne ilgiau). Kepkite kepsninėje.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų