Džiovintus vaisius, uogas ir riešutus sumalkite mėsmale. Į gautą masę sudėkite medų, citrinų sultis ir išmaišykite. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą. Iš gautos masės suformuokite nedidelius kamuoliukus ir panardinkite juos į šokoladą. Paruoštus saldainiukus sudėkite ant folijos ir palikite šaldytuve, kad sustingtų. Skanaus.
Autorius: Reda
INGREDIENTAI:
50 gramų abrikosų (džiovinti)
50 gramų graikinių riešutų
1 valgomasis šaukštas medaus
170 gramų slyvų (džiovintos)
100 gramų pieniško šokolado
50 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus vaisius, uogas ir riešutus sumalkite mėsmale. Į gautą masę sudėkite medų, citrinų sultis ir išmaišykite. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą. Iš gautos masės suformuokite nedidelius kamuoliukus ir panardinkite juos į šokoladą. Paruoštus saldainiukus sudėkite ant folijos ir palikite šaldytuve, kad sustingtų. Skanaus.