Moliūgą perpjauti pusiau. Išskobti 500 g.moliūgo masės, ją ir vaisius smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens ir virti apie 10 min. vis maišant. Supilti uogienių cukrų ir cinamoną. Virti maišant dar apie 15 min. Kol verda, pasiruošti moliūginį dubenį. Palaukti, kol džemas atvės ir supilti į tą indą. Papuošti.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
1 kilogramas cukraus (Uogienių)
1 vienetas moliūgų (vidutinis)
1 kilogramas obuolių (saldžiarūgščiai)
500 gramų slyvų (geltonos, be kaulų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą perpjauti pusiau. Išskobti 500 g.moliūgo masės, ją ir vaisius smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens ir virti apie 10 min. vis maišant. Supilti uogienių cukrų ir cinamoną. Virti maišant dar apie 15 min. Kol verda, pasiruošti moliūginį dubenį. Palaukti, kol džemas atvės ir supilti į tą indą. Papuošti.