Kiaušinį išplakti ir sumaišyti su pienu (kas mėgsta saldžiau galima įmaišyti šiek tiek cukraus). Batoną supjaustyti mažais gabaliukais ir pamirkyti kiaušinio bei pieno plakinyje. Dalį pamirkyto batono dėti į riebalais išteptą kepimo formą, ant jo - sluoksnį pjaustytų obuolių ir vėl sluoksnį batono. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Viršų puošti mėgstamu kremu, vaisiais ar saldainiais.
Autorius: rm
INGREDIENTAI:
5 vienetai obuolių
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek batono
50 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinį išplakti ir sumaišyti su pienu (kas mėgsta saldžiau galima įmaišyti šiek tiek cukraus). Batoną supjaustyti mažais gabaliukais ir pamirkyti kiaušinio bei pieno plakinyje. Dalį pamirkyto batono dėti į riebalais išteptą kepimo formą, ant jo - sluoksnį pjaustytų obuolių ir vėl sluoksnį batono. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje. Viršų puošti mėgstamu kremu, vaisiais ar saldainiais.