INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų juodos duonos
- 1.5 litro vandens
- šiek tiek druskos
- 60 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis ir verdamos pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Išgriebiamos, pertrinamos pro sietelį ir sukrečiamos į nuovirą.
Keptuvėje paskrudinama duona, supjaustyta kubeliais, kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu.
Pakepintą duoną ir svogūną supilame į sriubą.
Išvirusią sriubą galima sutrinti.
Užbaliname grietine.
Autorius: Ligita
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų juodos duonos
- 1.5 litro vandens
- šiek tiek druskos
- 60 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis ir verdamos pasūdytame vandenyje, kol suminkštėja.
Išgriebiamos, pertrinamos pro sietelį ir sukrečiamos į nuovirą.
Keptuvėje paskrudinama duona, supjaustyta kubeliais, kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu.
Pakepintą duoną ir svogūną supilame į sriubą.
Išvirusią sriubą galima sutrinti.
Užbaliname grietine.
Autorius: Ligita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI