INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 200 gramų cukraus
- šiek tiek gvazdikėlių
- 3 gramai kakavos
- šiek tiek kardamono
- 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
- 40 gramų lazdyno reišutų
- 6 vienetai kiaušinių
- 0.5 stiklinės juodos duonos (džiūvesėliai)
- 2 valgomieji šaukštai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
REKLAMA