Sumaišykite visus ingredientus ir gerai išminkykite. Sudėkite į indą ir palikite 1 val., kad pakiltų. Viršų aptepkite ištirpintu sviestu ar aliejumi ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Ar iškepė patikrinkite mediniu pagaliuku. Išeina du kepaliukai.
Autorius: Grėtė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus
7 stiklinės kvietinių miltų (1 stik. = 200 ml)
3 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
1 valgomasis šaukštas acto
0.5 litro vandens
1 arbatinis šaukštelis druskos
30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite visus ingredientus ir gerai išminkykite. Sudėkite į indą ir palikite 1 val., kad pakiltų. Viršų aptepkite ištirpintu sviestu ar aliejumi ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Ar iškepė patikrinkite mediniu pagaliuku. Išeina du kepaliukai.