Mieles sutrupinti ir ištirpinti šiltame vandenyje su cukrumi. Palaikyti 15 min. Miltus sumaišyti, sudėti šakute sutrintą sūrį, supilti aliejų ir mieles. Išminkyti. Padaryti iš tešlos kamuoliuką, apipurkšti vandeniu ir uždengti. Palaikyti šiltoje vietoje 1 val. Tada iškočioti tešlą ir į ją įspausti rateliais supjaustytas alyvuoges. Susukti tešlą ir padėti ant aliejumi pateptos skardos. Sujungta tešlos vieta turi būti apačioje. Palaikyti dar 30 min. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
Mieles sutrupinti ir ištirpinti šiltame vandenyje su cukrumi. Palaikyti 15 min. Miltus sumaišyti, sudėti šakute sutrintą sūrį, supilti aliejų ir mieles. Išminkyti. Padaryti iš tešlos kamuoliuką, apipurkšti vandeniu ir uždengti. Palaikyti šiltoje vietoje 1 val. Tada iškočioti tešlą ir į ją įspausti rateliais supjaustytas alyvuoges. Susukti tešlą ir padėti ant aliejumi pateptos skardos. Sujungta tešlos vieta turi būti apačioje. Palaikyti dar 30 min. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.