REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiltą vandenį sumaišyti su mielėmis ir palikti 10 minučių šiltai pastovėti.
- Į vandens ir mielių mišinį pilti aliejų, berti cukrų ir druską, 1 stiklinę miltų, kruopščiai išmaišyti.
- Berti baziliką, dar 1 stiklinę miltų. Išmaišyti. Berti likusią stiklinę miltų, išminkyti tešlą. Jei tešla labai sausa, pilti dar šiek tiek vandens, jei per lipni - berti šiek tiek miltų.
- Išminkytą tešlą dėti į indą su trupučiu aliejaus ir jame tešlą apvolioti, kad visas paviršius būtų aliejuotas. Uždengti drėgnu rankšluoščiu ir 1 valandą palikti šiltai pastovėti.
- Pakilusią tešlą iškočioti į stačiakampį, per trumpąją kraštinę susukti į volelį ir dėti į aliejumi išteptą kepimo formą.
- Uždengti drėgnu rankšluoščiu ir palikti šiltai pakilti apie 30 minučių.
- Orkaitę įkaitinti iki 185 laipsnių.
- Kepti apie 30 minučių. Vėsinti išimtą iš formos, ant grotelių.
REKLAMA