Agurkus ir kopūstus sutarkuokite. Dilgėles nuplaukite karštu vandeniu ir susmulkinkite. Agurkus sumaišykite sus dilgėlėmis, kopūstais ir smulkintais krapais. Pagardinkite prieskoniais, aliejumi ir citrinų sultimis. Skanu tiek vienos, tiek tinka ir prie karštų patiekalų.
Autorius: Danguolė
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų
1 sauja dilgėlių
šiek tiek juodųjų pipirų
250 gramų kopūstų
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Agurkus ir kopūstus sutarkuokite. Dilgėles nuplaukite karštu vandeniu ir susmulkinkite. Agurkus sumaišykite sus dilgėlėmis, kopūstais ir smulkintais krapais. Pagardinkite prieskoniais, aliejumi ir citrinų sultimis. Skanu tiek vienos, tiek tinka ir prie karštų patiekalų.