INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 1 stiklinė salierų (pjaustyti plonais griežiniais)
- 4 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos (rūpi)
- 0.5 stiklinės grietinės
- 5 valgomieji šaukštai pasukų
- 2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (patiekiant)
- šiek tiek virtų dešrelių (arba vištienos dešrelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.
Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.
Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.
Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų (maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
- 1 stiklinė salierų (pjaustyti plonais griežiniais)
- 4 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos (rūpi)
- 0.5 stiklinės grietinės
- 5 valgomieji šaukštai pasukų
- 2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (patiekiant)
- šiek tiek virtų dešrelių (arba vištienos dešrelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.
Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.
Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.
Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.
Autorius: Miglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI