Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Nupilkite vandenį, bulves praaušinkite ir dar šiltas nulupkite. Tada jas atvėsinkite.
Dešreles ir bulves supjaustykite centimetro storio gabaliukais, pakaitomis sumaukite juos ant iešmelių. Pabarstykite druska, pipirais. Tarp bulvių ir dešrelių verkite šoninės gabalėlių.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite jame vėrinukus iki rusvai auksinės spalvos. Išimkite iešmelies iš keptuvės ir padėkite šiltoje vietoje.
Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis. Nupilkite vandenį, bulves praaušinkite ir dar šiltas nulupkite. Tada jas atvėsinkite.
Dešreles ir bulves supjaustykite centimetro storio gabaliukais, pakaitomis sumaukite juos ant iešmelių. Pabarstykite druska, pipirais. Tarp bulvių ir dešrelių verkite šoninės gabalėlių.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite jame vėrinukus iki rusvai auksinės spalvos. Išimkite iešmelies iš keptuvės ir padėkite šiltoje vietoje.