Sviestą sutrinti su miltais, vandeniu ir trupučiu cukraus. Tešlą palikti šaldymo kameroje 30 min., po to tešla iškloti kepimo indą ir kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min. Grietinėlę išplakti su cukrumi, krakmolu, ištirpintu šokoladu ir vanile. Vyšnias sudėti ant atvėsusio pyrago ir užpilti grietinėle. Palikti šaldytuve, kad sustingtų. Sustingus patiekti. Skanaus.
Autorius: Justė
INGREDIENTAI:
50 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis krakmolo
4 lašai vanilės
2 saujos vyšnių (be kauliukų)
200 gramų kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai vandens (šaltas)
300 gramų grietinėlės
120 gramų juodojo šokolado
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sutrinti su miltais, vandeniu ir trupučiu cukraus. Tešlą palikti šaldymo kameroje 30 min., po to tešla iškloti kepimo indą ir kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 min. Grietinėlę išplakti su cukrumi, krakmolu, ištirpintu šokoladu ir vanile. Vyšnias sudėti ant atvėsusio pyrago ir užpilti grietinėle. Palikti šaldytuve, kad sustingtų. Sustingus patiekti. Skanaus.