• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek ledų
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 120 gramų tešlos (vontonų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei naudojate šaldytą vontonų tešlą, išimkite ją iš šaldymo kameros bent jau 20 minučių prieš kepimą, kad ji atšiltų.
    Supjaustykite šokoladą kuo smulkesniais gabalėliais, nes smulkūs gabalėliai greičiau tirpsta.
    Supjaustykite bananą griežinėliais ar dar mažesniais gabalėliais (bus lengviau juos įvynioti į tešlą).
    Atšilusią tešlą iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais.
    Tešlos gabalėlius padėkite ant lėkštės ir uždenkite, kad jie neapdžiūtų.
    Paimkite vieną gabalėlį ant rankos ir į jo vidurį įdėkite bananų bei šokolado. Tik neįdėkite per daug, bus sunku juos suvynioti.
    Vandeniu patepkite tešlos kampelius, kad jie geriau suliptų. Paimkite vieną tešlos lapelio kampą ir suspauskite kartu su priešingu kampu, kad gautųsi trikampė skarelė. Suspauskite ir skarelės kampus.
    Sudėkite paruoštus vontonus į lėkštę, tik nedėkite vienas ant kito, nes jie sulips.
    Uždenkite juos rankšluosčiu, kad neišsausėtų.
    Paimkite gilesnį puodą ar keptuvę ir įpilkite pakankamai aliejaus, kad koldūnai galėtų plaukioti.
    Įkaitinkite aliejų ir pradėkite kepti.
    Koldūnai kepa pakankamai greitai, tad būkite atsargūs ir jų nesudeginkite.
    Apskrudus vienai pusei, apverskite.
    Jau iškeptus vontonus išimkite iš aliejaus ir padėkite ant popieriaus, kad nubėgtų aliejus.
    Jei mėgstate, užbarstykite cukraus pudros ir palaukite, kol koldūnai atvės.
    Tiekdami ant stalo, kartu su koldūnais svečiams galite pasiūlyti ledų.
    Skanaus!

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bananų
  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek ledų
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 120 gramų tešlos (vontonų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jei naudojate šaldytą vontonų tešlą, išimkite ją iš šaldymo kameros bent jau 20 minučių prieš kepimą, kad ji atšiltų.
    Supjaustykite šokoladą kuo smulkesniais gabalėliais, nes smulkūs gabalėliai greičiau tirpsta.
    Supjaustykite bananą griežinėliais ar dar mažesniais gabalėliais (bus lengviau juos įvynioti į tešlą).
    Atšilusią tešlą iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais.
    Tešlos gabalėlius padėkite ant lėkštės ir uždenkite, kad jie neapdžiūtų.
    Paimkite vieną gabalėlį ant rankos ir į jo vidurį įdėkite bananų bei šokolado. Tik neįdėkite per daug, bus sunku juos suvynioti.
    Vandeniu patepkite tešlos kampelius, kad jie geriau suliptų. Paimkite vieną tešlos lapelio kampą ir suspauskite kartu su priešingu kampu, kad gautųsi trikampė skarelė. Suspauskite ir skarelės kampus.
    Sudėkite paruoštus vontonus į lėkštę, tik nedėkite vienas ant kito, nes jie sulips.
    Uždenkite juos rankšluosčiu, kad neišsausėtų.
    Paimkite gilesnį puodą ar keptuvę ir įpilkite pakankamai aliejaus, kad koldūnai galėtų plaukioti.
    Įkaitinkite aliejų ir pradėkite kepti.
    Koldūnai kepa pakankamai greitai, tad būkite atsargūs ir jų nesudeginkite.
    Apskrudus vienai pusei, apverskite.
    Jau iškeptus vontonus išimkite iš aliejaus ir padėkite ant popieriaus, kad nubėgtų aliejus.
    Jei mėgstate, užbarstykite cukraus pudros ir palaukite, kol koldūnai atvės.
    Tiekdami ant stalo, kartu su koldūnais svečiams galite pasiūlyti ledų.
    Skanaus!

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų