Arbūzo minkštimą supjaustyti gabalais, išimti sėklas ir išvolioti miltuose. Baltymus sumaišyti su krakmolu, ištirpintu nedideliame kiekyje vandens. Arbūzo gabaliukus mirkyti baltymų masėje ir iškart iškepti aliejuje. Patiekti apibarstytus cukraus pudra. Skanaus.
Autorius: Laila
INGREDIENTAI:
600 gramų arbūzų
3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
4 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
2 vienetai kiaušinių (baltymai)
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 stiklinė aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Arbūzo minkštimą supjaustyti gabalais, išimti sėklas ir išvolioti miltuose. Baltymus sumaišyti su krakmolu, ištirpintu nedideliame kiekyje vandens. Arbūzo gabaliukus mirkyti baltymų masėje ir iškart iškepti aliejuje. Patiekti apibarstytus cukraus pudra. Skanaus.