INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek kmynų (lapelių)
- 1 vienetas kopūstų (savojos)
- 4 vienetai morkų
- 4 vienetai porų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- 120 gramų kiaulės lašinių (rūkyti, su sluoksneliu mėsos)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas supjaustyti šiaudeliais, porų stiebus 2 centimetrų ilgio gabaliukais. Savojos kopūstą supjaustyti smulkiai, bulves - kubeliais.
Į kepimo formą supilti pakaitintą aliejų, sudėti bulves, morkas, porus, kopūstą, užbarstyti smulkiai supjaustytą svogūną, susmulkintus kmynų lapelius, juoduosius pipirus, pagal skonį druskos.
Įpilti 3 stiklines vandens, ant viršaus sudėlioti plonomis riekutėmis supjaustytus lašinukus ir 1 valandą patroškinti orkaitėje.
REKLAMA