Filė supjaustyti juostelėmis, sumaišyti su medumi, druska, paprikos milteliais bei pipirais ir palikti pusvalandžiui. Praėjus pusvalandžiui, vištienos juosteles sumaišyti su sezamų sėklomis ir apkepti keptuvėje be riebalų, virš mažos ugnies, kad nesudegtų sezamo sėklos. Suplėšyti salotų lapus ir sudėti į lėkštę. Sudėti į lėkštę pomidoro skilteles, nulupto agurko gabaliukus ir ketvirčiais supjaustytus ridikus. Viską apšlakstyti jogurtu, apibarstyti paprikos milteliais, sudėti pakepintą vištieną bei viską apibarstyti sezamų sėklomis. Skanaus.
Autorius: Mingailė
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto agurkų
2 valgomieji šaukštai medaus
šiek tiek paprikų (saldžioji, milteliai)
1 vienetas pomidorų pastos
3 vienetai ridikėlių
2 saujos salotų
1 vienetas vištos filė
4 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
šiek tiek druskos
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Filė supjaustyti juostelėmis, sumaišyti su medumi, druska, paprikos milteliais bei pipirais ir palikti pusvalandžiui. Praėjus pusvalandžiui, vištienos juosteles sumaišyti su sezamų sėklomis ir apkepti keptuvėje be riebalų, virš mažos ugnies, kad nesudegtų sezamo sėklos. Suplėšyti salotų lapus ir sudėti į lėkštę. Sudėti į lėkštę pomidoro skilteles, nulupto agurko gabaliukus ir ketvirčiais supjaustytus ridikus. Viską apšlakstyti jogurtu, apibarstyti paprikos milteliais, sudėti pakepintą vištieną bei viską apibarstyti sezamų sėklomis. Skanaus.