• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (rauginti)
  • 2 vienetai bulvių (su lupenom, virtos)
  • 300 gramų kopūstų (rauginti)
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • 100 gramų pupelių (konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų žirnių (konservuoti)
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus (saulėgrąžų nerafinuotas)
  • 1 vienetas burokėlių (virti)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves, morkas, burokėlius, agurkus supjaustyti šiaudeliais.
    Svogūną smulkiai supjaustyti.
    Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, sudėti į keptuvę ir pakepinti aliejuje, pasūdyti.
    Visus produktus sumaišyti, užpilti nerafinuotu saulėgrąžų aliejumi, pagardinti pipirais ir kapotais žalumynais.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (rauginti)
  • 2 vienetai bulvių (su lupenom, virtos)
  • 300 gramų kopūstų (rauginti)
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • 100 gramų pupelių (konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų žirnių (konservuoti)
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus (saulėgrąžų nerafinuotas)
  • 1 vienetas burokėlių (virti)
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves, morkas, burokėlius, agurkus supjaustyti šiaudeliais.
    Svogūną smulkiai supjaustyti.
    Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, sudėti į keptuvę ir pakepinti aliejuje, pasūdyti.
    Visus produktus sumaišyti, užpilti nerafinuotu saulėgrąžų aliejumi, pagardinti pipirais ir kapotais žalumynais.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų