Iš miltų, kiaušinių, vandens, druskos ir šaukšto aliejaus užmaišykite tešlą ir palikite pusvalandžiui pastovėti. Tada išminkykite ir padalinkite tešlą į graikinio riešuto dudžio rutuliukus. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol gražiai pagels. Likusias daržoves smulkiai supjaustykite, pagardinkite prieskoniais, sudėkite į svogūnų troškinį ir apie 5 min. ant silpnesnės ugnies pakepinkite. Pakepinus, atvėsinkite. Paėmę tešlos rutuliuką, suplokite, dėkite šaukštelį daržovių įdaro, užlankstykite ir tarp delnų voliodami suformuokite dailius kukulaičius. Juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 15 min. Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais svogūnų laiškais bei krapais. Skaniausia valgyti ką tik išvirtus. Skanaus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens, druskos ir šaukšto aliejaus užmaišykite tešlą ir palikite pusvalandžiui pastovėti. Tada išminkykite ir padalinkite tešlą į graikinio riešuto dudžio rutuliukus. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol gražiai pagels. Likusias daržoves smulkiai supjaustykite, pagardinkite prieskoniais, sudėkite į svogūnų troškinį ir apie 5 min. ant silpnesnės ugnies pakepinkite. Pakepinus, atvėsinkite. Paėmę tešlos rutuliuką, suplokite, dėkite šaukštelį daržovių įdaro, užlankstykite ir tarp delnų voliodami suformuokite dailius kukulaičius. Juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 15 min. Patiekite su grietine, sumaišyta su smulkintais svogūnų laiškais bei krapais. Skaniausia valgyti ką tik išvirtus. Skanaus.