Smulkiai supjaustome bulves, salierą, svogūną, morką ir papriką. Česnako skilteles perpjauname per pusę. Kiaulieną supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje. Baigiant kepti mėsai, įdedame miltų. Į puodą įpilame vandens sudedame visas daržoves, sudedame keptą mėsą, viską pagardiname druska, pipirais bei kitais prieskoniais ir troškiname apie 20-30 min. Baigiant troškinti, įdedame pomidorų padažo. Skanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
6 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
1 vienetas paprikų
1 vienetas pomidorų pastos
2 vienetai salierų (stiebai)
1 vienetas svogūnų
250 gramų kiaulienos
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustome bulves, salierą, svogūną, morką ir papriką. Česnako skilteles perpjauname per pusę. Kiaulieną supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje. Baigiant kepti mėsai, įdedame miltų. Į puodą įpilame vandens sudedame visas daržoves, sudedame keptą mėsą, viską pagardiname druska, pipirais bei kitais prieskoniais ir troškiname apie 20-30 min. Baigiant troškinti, įdedame pomidorų padažo. Skanaus.