INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai obuolių
- šiek tiek petražolių
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 svogūnų (laiškai)
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- 2 vienetai silkių (sūdyta filė)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę supjaustyti plonomis juostelėmis.
Nuskustus obuolius, virtas bulves ir svogūną supjaustyti mažais kubeliais.
Kiaušinį smulkiai sukapoti.
Padažui gerai išplakti aliejų, actą, garstyčias, grietinę, druską ir juoduosius pipirus.
Permaišyti paruoštus produktus, užpilti padažu, pabarstyti supjaustytais svogūnų laiškais ir petražolėmis.
REKLAMA