Dideliame dubenyje sumaišykite kiaulieną, susmulkintą svogūną, kiaušinius, pieną, druską ir pipirus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Iš suminkytos kiaulienos masės suformuokite didelius kotletus ir vartant kepkite keptuvėje, kol gražiai apkeps. Patiekite šiltus. Prie šių kotletų puikiai tinka garstyčių padažas. Skanaus!
Autorius: Rūta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
1 vienetas svogūnų (raudonieji)
1 kilogramas kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės pieno (nenugriebtas)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dideliame dubenyje sumaišykite kiaulieną, susmulkintą svogūną, kiaušinius, pieną, druską ir pipirus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Iš suminkytos kiaulienos masės suformuokite didelius kotletus ir vartant kepkite keptuvėje, kol gražiai apkeps. Patiekite šiltus. Prie šių kotletų puikiai tinka garstyčių padažas. Skanaus!