INGREDIENTAI:
- 160 gramų cukraus
- 6 lašai vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 320 gramų kvietinių miltų
- 2 arbatiniai šaukšteliai manų kruopų
- 180 gramų grietinėlės (10 proc. riebumo)
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą sviestą išsukau su cukrumi. Sukau, kol cukrus ištirpo.
Tuomet įmušiau kiaušinį ir gerai išmaišiau.
Taip pat įmaišiau grietinėlę, vanilę, druską, varškę, manus, kepimo miltelius ir miltus.
Vientisą tešlą supilsčiau į formeles.
Kepiau maždaug 25 minutes 175° C karštumo orkaitėje.
Autorius: Danguolė
REKLAMA