• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai cukinijos (kubeliais pjaustytos)
  • 1 kilogramas morkų
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 1 kilogramas obuolių
  • 200 gramų aliejaus
  • 10 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 200 gramų acto
  • 1 kilogramas pupelių (virtos)
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai cukinijos (kubeliais pjaustytos)
  • 1 kilogramas morkų
  • 1 kilogramas svogūnų
  • 1 kilogramas obuolių
  • 200 gramų aliejaus
  • 10 valgomųjų šaukštų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 200 gramų acto
  • 1 kilogramas pupelių (virtos)
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuokite burokine tarka, svogūnus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite aliejuje. Obuolius nulupkite ir sutarkuokite. Į puodą dėkite cukinijas, virtas pupeles, obuolius, kepintas morkas ir svogūnus, berkite cukrų, druską, supilkite actą ir apie 20 min. viską troškinkite. Troškinį krėskite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų